Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

16-30 Σεπτεμβρίου, οι εγγραφές πρωτοετών φοιτητών

Εγγραφές πρωτοετών φοιτητών

56 Οι εγγραφές των επιτυχόντων στα ΑΕΙ, τα ΤΕΙ, τις Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες και την ΑΣΠΑΙΤΕ θα γίνουν από 16 μέχρι και 30 Σεπτεμβρίου 2009. Ειδικά, οι εισαχθέντες στο Β΄εξάμηνο των ΤΕΙ αν δεν εγγραφούν μέσα στην παραπάνω προθεσμία, μπορούν να εγγραφούν μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου 2010. Αν όμως ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση για μετεγγραφή θα πρέπει οπωσδήποτε να εγγραφούν στο τμήμα της επιτυχίας τους από 16 μέχρι και 30 Σεπτεμβρίου 2009. Η προθεσμία και η διαδικασία εγγραφής των επιτυχόντων στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές, στη Σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού καθώς στις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου και Αγίου Νικολάου Κρήτης θα οριστεί και θα ανακοινωθεί από τις ίδιες τις σχολές. Οι εγγραφές των εισαγόμενων στα ΑΕΙ, τις Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες, τα ΤΕΙ, την ΑΣΠΑΙΤΕ και τις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθούν από 16 Σεπτεμβρίου 2009 μέχρι και 30 Σεπτεμβρίου 2009.

Τα δικαιολογητικά για την εγγραφή τους οι επιτυχόντες ή νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, καταθέτουν στη γραμματεία της σχολής ή του τμήματος τα εξής δικαιολογητικά:

* Αίτηση για εγγραφή,

* Τίτλο απόλυσης: απολυτήριο ή πτυχίο ή αποδεικτικό του σχολείου αποφοίτησης ή νομίμως κυρωμένο αντίγραφο ή φωτοαντίγραφο των τίτλων αυτών,

* Υπεύθυνη δήλωση στην οποία δηλώνεται ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε άλλη σχολή ή τμήμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα,

* Έξι φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την γραμματεία της εκάστοτε σχολής. Για οποιαδήποτε απορία σας απευθυνθείτε στους εκπροσώπους της Φ.Ο.Σ. στο τηλέφωνο 6939199333.

Δεν υπάρχουν σχόλια: