Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

Δελτίο Τύπου Φ.Ο.Σ. για τα σημερινά γεγονότα στο ΠΑ.ΠΕΙ.




Φ.Ο.Σ. ΠΑ.ΠΕΙ. ήρθε για να μείνει…

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια σύντροφοι… Σήμερα λοιπόν στο Πα.Πει. συνέβησαν τα εξής. Μέλη της Φ.Ο.Σ. βρέθηκαν στην σχολή για να μοιράσουν φυλλάδια, να κολλήσουν αφίσες και να αναρτήσουν πανό όπως άλλωστε κάνουν όλες οι παρατάξεις. Καθώς λοιπόν συμπλήρωσαν τουλάχιστον 2 ώρες παρουσίας στην σχολή, εντός των οποίων τα μέλη της παράταξης συνομιλούσαν με μέλη της ΑΡ.ΕΝ., της ΠΑΣΠ, της ΔΑΠ, ακόμη και των ΕΑΑΚ, αποφάσισαν να φύγουν. Την ώρα λοιπόν της αποχώρησης, 40 τραμπούκοι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά της Φ.Ο.Σ. και μετά από λίγα δευτερόλεπτα επιτέθηκαν με πέτρες, καδρόνια, σκεπάρνια..., σφυριά…, και σπρέϋ, εναντίον των μελών της παράταξής μας, τα οποία παρά ταύτα αντέδρασαν ψύχραιμα και συντεταγμένα. Μεταξύ των επιτιθέμενων κρετίνων ήταν και μερικοί από αυτούς που πριν λίγα λεπτά συνομιλούσαν με τους φοιτητές της Φ.ΟΣ.! Γεγονός που αποδεικνύει την διαστροφή τους. Τα γεγονότα τα είδαν δεκάδες ουδέτεροι φοιτητές αλλά και περαστικοί οι οποίοι μπορούν να τα επιβεβαιώσουν. Οι περισσότεροι εκ των τραμπούκων δεν ήταν φοιτητές του Πα.Πει. ωστόσο ανάμεσά τους υπήρχαν άτομα που φοιτούν στην σχολή και τους οποίους τους γνωρίζουμε πολύ καλά. Επομένως οι απειλές εναντίον των μελών μας να σταματήσουν διότι κάθε άλλη ενέργεια, θα οδηγήσει σε ένα φαύλο κύκλο με απρόοπτες εξελίξεις, τις οποίες εμείς τουλάχιστον σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να προκαλέσουμε. Γι’ αυτό συνετιστείτε… Η Φ.Ο.Σ. ήρθε για να μείνει και θα μείνει. Δύναμή μας ο λόγος και τα επιχειρήματα. Δύναμή σας τα σκεπάρνια, τα σφυριά οι πέτρες και τα σπρέϋ. Αντικείμενα δηλαδή που μπορεί ο καθένας να βρει στο εμπόριο… Κλείνουμε λέγοντας, η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ.

ΥΓ 1. Για 10 ΦΟΣίτες χρειάζονται 40 κρετίνοι… για 50 πόσοι;
ΥΓ2. Καλώς ή κακώς λίγο πολύ όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας…
ΥΓ3. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια…
ΥΓ4. Αυτά που λέτε τα πιστεύετε;;;
ΥΓ5. Η Φ.Ο.Σ. δεν είναι ΔΑΠ…
ΥΓ6. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ!

ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ…
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ…

9 σχόλια:

Margo είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ 10 ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ

fos είπε...

ΚΑΙ...

Margo είπε...

ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΚΕΠΑΡΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΤΥΑΡΙΑ...
Α!ΚΑΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΚΕΪ ΦΟΣΙΤΕΣ
ΦΙΛΙΑ

fos είπε...

Το τι έχετε είναι γνωστό. Εμείς απλά έχουμε τις ιδέες μας... κατά τα άλλα ότι πεις ... έχεις το ακαταλόγιστο άλλωστε! :)

Margo είπε...

Αν θεωρείς ότι οι ιδέες σας είναι οι μπράβοι σας που έρχονται στις συνελεύσεις μας,σαν υποστήριξη στα μέλη σας,με σακούλες που κουδουνίζουν τότε ok...δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο...

fos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
fos είπε...

Εσύ μίλησες για τσάπες και σκεπάρνια... επομένως μην κρίνεται εξ'ιδίων τα αλλότρια! Εσείς πετάτε τραπεζάκια, εσείς στοχοποιείται άτομα (και εμείς ξέρουμε ονόματα αλλά μέχρι στιγμής δεν θέλουμε να σας ακολουθήσουμε στο κατήφορο). Δικός μας ρόλος είναι το ξεμπρόστιασμα της εξουσίας και τα παρακλάδια της βλ. ΔΑΠ. Τώρα αν για σένα το μεγάλου σου πρόβλημα είναι η Φ.Ο.Σ. τότε τι να πω, περαστικά. (όπως βλέπεις σου απαντώ συγκεκριμένα και όχι με ύβρεις και απειλές). Στηρίξτε την Αυτοδυναμία της ΔΑΠ όσο μπορείτε... Εύγε!

Margo είπε...

Προφανώς δεν αντιλήφθηκες την ειρωνία μου σε αυτά που έλεγα για τις τσάπες...σιγά μην έχουμε και τσουγκράνες...και σιγά μην ήταν και 140 "κρετίνοι"..ό,τι σπέρνεις θερίζεις λέει ο σοφός μας λαός...πρωτοεμφανιστήκατε στη συνέλευση με τους μπράβους οπότε μην απορείς γι'αυτό που σας κάνανε οι Παπειώτες εκείνη τη μέρα..και όταν λες "ξεμπρόστιασμα της ΔΑΠ" τι ακριβώς εννοείς??Γιατί μέχρι τώρα δεν σας έχουμε δει να τους κράζετε δημόσια..εκτός και αν θεωρείς ξεμπρόστιασμα τα ένθετα που μοιράζετε μαζί με μια στήλη περί της πολιτικής της ΔΑΠ μέσα στις σχολές...Εγώ βλέπω ότι μου απαντάς χωρίς ύβρεις και απειλές..αλλά το κείμενο που σχολιάζουμε περιλαμβάνει ΚΑΙ ύβρεις ΚΑΙ απειλές..

fos είπε...

Το κειμενάκι γράφτηκε μετά την άθλια και τραμπούκικη επίθεση που δεχτήκαμε επομένως δικαιολογείται ο τόνος του... τώρα όσον αφορά τις τσάπες και τα σφυριά τα είδαν όλοι οι ουδέτεροι φοιτητές και μη. Για αυτά που λες τώρα για την δράση μας στην σχολή, εμείς ποτέ και για κανέναν λόγο δεν ακουμπήσαμε πολιτικό μας αντίπαλο. Όσον αφορά τα περί της ΔΑΠ, δεν έχουμε προλάβει να αναπτύξουμε το σύνολο του λόγου μας στην σχολή... όταν μας αφήσετε θα δείτε και θα ακούσετε πολλά!!!!!!!!!